Muurschildering Xabier Anunzibai dichtbij galerie der Sleedoorn in Zetten. Speciaal gemaakt in het kader van de Kunst- en cultuurmanifesatie 'Wereldwijd de Heerlijkheid'.

Kunst- en cultuurmanifestatie succesvol afgesloten.

Inzending Jan Franssen voor Manifestatie Wereldwijd de Heerlijkheid 2018

Inzending Jan Franssen voor Manifestatie Wereldwijd de Heerlijkheid 2018.

De kunst- en cultuurmanifestatie Wereldwijd de Heerlijkheid is op 30 september succesvol afgesloten met een culinair evenement op het landgoed Hemmen. Deze 3 weken durende manifestatie bood een gevarieerd programma van kunst, muziek, theater, workshops, performances en lezingen. Werk van kunstenaars uit binnen en buuitenland waren op verschillende locaties in Hemmen en in Zetten te zien.
Uit Nederland: Maria Roosen, Rinke Nijburg, Emmy Chau, Maarten Baas, Yvonne Halfens, Jos van Doorn, Rob Sweere.
Uit Baskenland: Marijose Recalde, Mikel Lertxundi, Miguel Echevarría, Fernando Lesagibel, Xabier Anunzibai, Garikoitz C.Murua Fierro en Eli Garmendia.
ArtEZ FIne Art Arnhem werd vertegenwoordigd door 10 3e jaars kunststudenten.
Van het Kunstenaarscollectief Het Venster hadden 23 kunstenaars ieder 2 kunstwerken ingezonden om te exposeren. Sommige daarvan speciaal gemaakt op het thema Wereldwijd de Heerlijkheid. Met deze titel (Wereldwijd de Heerlijkheid) heeft men een relatie willen leggen met het landschap en de geschiedenis van het landgoed Hemmen.

Het ter gelegenheid van deze manifestatie uitgebrachte programmaboekje dient nu als naslagwerk voor kunstliefhebbers en andere belangstellenden door de ruime aandacht die in tekst en beeld gegeven wordt aan iedere kunstenaar / deelnemer. Deze boekjes zijn nog steeds te bestellen bij de Stichting Raamwerk in Zetten via het e-mailadres: heerlijkheid2018@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *